Naziv projekta: Povećanje konkurentnosti otvaranjem web trgovine

Šifra ugovora: KK.03.2.1.17.0303

Sažetak projekta:

Tvrtka Kroko proizvodnja i razvoj d.o.o potpisala je sa Ministarstvom gospodarstva poduzetništva i obrta ugovor o bespovratnim sredstvima za projekt „Povećanje konkurentnosti otvaranjem web trgovine”

Projektom smo ostvarili implementaciju web trgovine www.krokotactical.com kojom će se nuditi proizvodni asortiman poduzeća „Kroko proizvodnja i razvoj d.o.o“ na domaćem i svjetskom tržištu.

Projekt se provodi u razdoblju od 04.03.2019 – 02.03.2020.

Cilj i očekivani rezultati projekta:

Cilj projekta je pojačavanje tržišne pozicije i povećanje konkurentnosti poduzeća. Projekt će omogućiti poduzeću „Kroko proizvodnja i razvoj d.o.o“ povećanje izvoza, povećanje učinkovitosti i konkurentnosti, te proširenje proizvodnje, spektra proizvoda i stvaranjem novih radnih mjesta. Nakon uspješne provedbe projekta, i posljedičnog povećanja prihoda i opsega posla, poduzeće će zaposliti minimalno tri nova zaposlenika. Također, očekuje se znatno povećanje prihoda od prodaje i prihoda izvoza.

 

Ukupna vrijednost projekta: 109.000,00 kuna (iznos sa PDV-om)

Ukupno prihvatljivi troškovi: 109.000,00 kuna

EU sufinanciranje projekta: 76.000,00 kuna ili 70%

 

Više informacija o projektima sufinanciranih u okviru Europskog fonda za regionalni razvoj (EFRR) i Kohezijskog fonda (KF) za razdoblje 2014.-2020. nalazi se na Internet stranici www.strukturnifondovi.hr.

Kontakt osoba za više informacija o projektu:

Alen Antolković, voditelj projekta

Email: itc@kroko.hr